2 березня відбулася друга зустріч для учасників проекту «Навігатор на «Шуварі». Цього разу нас радо і привітно зустрічав магазин «Дідо» з правдивою їжею, виготовленою на господарствах партнерів, які забезпечують магазин здоровими та корисними екологічно чистими продуктами. Учнів шкіл ознайомили з процесом виготовлення натуральних йогуртів і кефіру на власному виробництві у магазині «Дідо», школярі змогли продегустувати цю продукцію.

Другою територією зупинки і отримання знань був відділ продажу сирів. Школярі дізналися багато цікавого про види сирів, їх походження, умови і тривалість зберігання, корисність цього продукту.

У м’ясному відділі магазину «Дідо» учням розповіли про види м’яса та м’ясної продукції, навчали розпізнавати їх свіжість і якість, а виробники сиров’ялених виробів познайомили зі своєю продукцією і провели її дегустацію.

На завершення заняття на фермерському ринку «Шувар» від компанії «Одисей» було вручено приз переможцю попереднього конкурсу на найкращу страву з риби.

Молочне виробництво магазину оголосило свій конкурс на виготовлення домашнього йогурту із закваскою від «Дідо». Бажаємо перемог!

Наступна зустріч з «Навігатором на «Шуварі» відбудеться у квітні. Слідкуйте за оголошеннями!

Методист В. Олійник

/Files/images/2017-2018/bologya/r/28467983_2222437607767240_2627103620062081565_n.jpg /Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4419.JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4424.JPG /Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4427.JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4436.JPG /Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4437.JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4460.JPG /Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4461.JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4467.JPG /Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4480.JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/r/IMG_4493.JPG

До уваги учасників проекту «Навігатор по Шувару»!

/Files/images/2017-2018/bologya/3.jpg Нагадуємо, що наступна зустріч відбудеться 2.03.2018 о 15.00 на фермерському ринку «Шувар» біля магазину «Дідо».

Готуємося до підведення підсумків першого конкурсу в рамках проекту. Журі чекає на ваші фотографії страв з риби, рибних продуктів і морепродуктів. Смачні призи від компанії «Одісей» чекають на вас!

Методист В.Олійник


2 лютого 2018 р. для шести навчальних закладів Львова розпочалося пілотування нового освітньо-просвітницького проекту щодо формування у школярів навичок і вмінь обирати та споживати їжу, яка зміцнює та покращує здоров’я.

На першому занятті учнів ознайомили з користю морепродуктів та риби, на майстер - класі вони навчалися правильно готувати, відкривати та споживати устриць та чистити креветок. Друга частина зустрічі передбачала ознайомлення школярів з правилами якісного фотографування та ведення цікавого особистого блогу.

До наступного заняття учні повинні виконати творче завдання щодо умінь, яких вони набули.

Дякуємо фермерському ринку «Шувар» та компанії «Одісей», які забезпечили цікавий і якісний час, проведений школярами.

Методист В. Олійник

/Files/images/2017-2018/bologya/989 (1).JPG /Files/images/2017-2018/bologya/989 (2).JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/989 (3).jpg /Files/images/2017-2018/bologya/989 (4).jpg

/Files/images/2017-2018/bologya/989 (5).JPG /Files/images/2017-2018/bologya/989 (6).JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/989 (7).JPG /Files/images/2017-2018/bologya/989 (8).JPG

/Files/images/2017-2018/bologya/IMG_4146.JPG


Кiлькiсть переглядiв: 122